Gamle og nye padlere inviteres til KICK OFF, GRUNNKURS og TEKNIKK KURS

Postet av Fiskum IL den 19. Apr 2018

Kick off for Fiskum padlegruppe 2018, Grunnkurs og Teknikk kurs

Lørdag 2 juni kl 15.00.

Oppmøte på Sundhaugen.

For helt nye: Introduksjon til kajakken, om det å være i kajakk på vannet og litt om innhold i kursene padlegruppen holder. Litt tips og råd ved kjøp av kajakk. Det blir demonstrasjon på Fiskumvannet og en liten runde for de som har med sin kajakk. Litt om klubbturer.

Til dere som har vært på kurs tidligere. Vi vil møte dere igjen, treffes og høre om alle planer! Noen som oppdaget øde øyer, noen som lurer på padletreff, kurs og mye mye mer. Les mer om kurs under bildet.



Grunnkurs havkajakk 16-17 juni Fiskumvannet/Eikern. Våttkort. Påmelding: padling.no

Grunnkurset er en innføring i grunnleggende padleteknikk. Kurset egner seg for deg som aldri har padlet før, og deg som har padlet litt og ønsker å bli flinkere. Du lærer om kajakken og utstyret og hvordan ta vare på dette, hvordan man manøvrerer kajakken, opptreden ved velt, hvordan redde seg selv og redde andre, planlegge og gjennomføre en padletur, førstehjelp og trygg ferdsel på sjøen.
Pris kr. 1.500. For leie av kajakk og utstyr kommer et tillegg.

Teknikk kurs havkajakk 30 juni - 1 juli. Sandebukta i Holmestrand. Våttkort. Påmelding: padling.no

Teknikk kurs bygger på grunnkurs. På dette kurset vil vi jobbe med dine tekniske ferdigheter, både med hensyn til teknikk og sikkerhet. Du vil blant annet få innføring i effektivt fremdriftstak, bakoverpadling, diverse styretak, sideveis forflyttning og flere redningsteknikker. Du vil også få en liten introduksjon til å rulle. Du vil også lære litt mer om det å vurdere forhold på sjøen, og å planlegge tur. Avsluttes med utdeling av våttkort.

Pris kr. 1.500. For leie av kajakk og utstyr kommer et tillegg.



Bli klubbdommer for Fiskum

Postet av Fiskum IL den 12. Apr 2018

Bli klubbdommer for Fiskum Idrettslag.

Gratis dommerkurs inkludert dommertrøye, fløyte og kursbevis på din CV.


Fiskum Idrettslag har i dag flere fotballag i alderen 6 - 13 år som trenger dommere til hjemmekampene som starter i mai.
Ønsker du å være en del av vårt dommerteam og samtidig få erfaring og lønn.

Ler mer om Fiskum Fotball og Fiskum Arena her.