VELKOMMEN TIL FISKUMHYTTA

FISKUMHYTTA

I enden av Løkenveien på Fiskum, på haugen med utsyn over Brennåstjern ligger den flotte hytta vår. Den eies av FIL og driftes hovedsaklig av Fiskumhyttekomiteén - bestående av 4 stk som velges av årsmøtet. Hytta består av et soverom med 5 sengeplasser, krypkjeller, bod, kjøkken, stue med en liten sofa, vedovn, spisebord med sittebenker til ca. 45 stk. Det er innlagt strøm og borvann i kran på utsiden. Utenfor hytta er det også sittebenker og bålplass. 

Fiskumhytta er i bruk gjennom hele året, mest liv er det på hytta i vintersesongen. Da holder hytta åpent hver søndag fra nyttår til påske, fra kl. 11:00 til 15:00, så lenge veien er bra nok til at man kan kjøre opp med vanlig bil. Veien brøytes og gruses ukentlig etter behov. I denne perioden trenger vi frivillige til å drifte hytta på søndager med salg av kaffe, vafler og lignende for turgåere. De som skal ha vakt en helg disponerer hytta i helgen fra fredag til og med søndagen de har vakt, så dette kan også bli en hyttetur for familien i nærområdet.

Husk at det ofte er mildere oppe ved Fiskumhytta enn nede i bygda, så ikke la noen kuldegrader sette noen stopper for turen. Inne i hytta kan man spise, drikke og varme seg - ute kan man gå på ski, låne akeutstyr eller sitte og nyte naturen.

Hytta drives på dugnad av Fiskumhyttekomiteén og andre frivillige. De som ønsker å bidra får låne hytta hele helgen mot å ha åpen kiosk på søndag. Vi tar kontant og VIPPS.

Fiskumhytta - Google Maps

Har du/dere lyst til å ha en helg på Fiskumhytta i vinter? Se vaktliste nedenfor og ta kontakt.


VaktArrangement
Søndag 7. januar
Hyttekomiteen
Søndag 14. januar
Gro Sjuve Kristoffersen
Søndag 21. januar
Ana Schloss
Søndag 28. januar
Elisabeth Helgerud Langørgen
Søndag 4. februar
Øyvind Saastad
Søndag 11. februar
Jørgen Lerum
Søndag 18. februar
Annemarieke Vervoorn
Søndag 25.februarSøndag i vinterferieuka
Elisabeth Helgerud Langørgen
Søndag 3. mars

Søndag 10. mars

Søndag 17. mars
Liv Jorunn
Søndag 24. mars
Andre
Søndag 31. marsPalmesøndag
Håper dere har mulighet til å hjelpe oss😊

Meld deg på eller har du spørsmål, ta kontakt med:

Ana Schloss på 41722079, epost: ana.schloss@web.de


GAPAHUKEN


Rett på nedsiden av hyttetunet har vi en stor gapahuk som er åpen for alle som ønsker. Her kan man ta seg en rast, kose seg ved bålet eller kanskje sove over? Gapahuken er stor og kan brukes året rundt. Det henger en kjetting foran inngangen for å holde dyr unna, vennligst sett på kjettingen igjen etter bruk.

Velkommen til et koselig opphold i Gapahuken!

 

HALLHYTTA

De siste årene har ikke Hallhytta vært i aktiv bruk, annet enn til enkel varmestue på kalde vinterdager. Oppgradering er under planlegging.

 

AVSTANDER OG PARKERING

Dunserudhagan, Fiskum

Gratis parkering på p-plassen ved Løkenveien, ca. 200 m forbi feristen. Hvis Løkenveien er brøytet og det er ønske om å kjøre videre, må bompenger betales i kassen eller med Vipps på begynnelsen av Løkenveien.
Avstand til Hall-hytta: ca. 4.3 km (korteste løypetrasé)


Kjennerudvannet, Kongsberg:
Gratis parkering
Avstand Hall-hytta: ca. 8 km 


Ormåsen Parkering:
Gratis parkering
Avstand Hall-hytta: ca. 9 km (avhengig av hvilken løypetrasé som velges)


KONTAKTINFO

Fiskumhyttekomiteen:

Øyvind Saastad                930 57 563(leder)
Ana Schloss                     417 22 079 (utleie hytte)
Andre Hulbakk                  932 62 583 (vei/brøyting)

Følg oss på facebook for løpende informasjon.Fiskumhytta egner seg meget godt til private selskap eller arrangement. Her dettet til bursdagsfeiring.Fiskumhytta med gapahuken ligger fint på en kolle ved Brennåstjern.