Sykkel

Sykkelgruppa har tre treningsgrupper som er delt inn på alder/ferdighetsnivå.

Onsdags-treningen er hovedtilbudet og den er basert på teknikktrening.

Vi har også en mandags-trening til de som i tillegg ønsker kapasitets trening. Dette tilbudet vil normalt bli tilbudt de som har utviklet seg til å komme inn i skoggruppa 2. Treningen består av enten langtur eller intervaller på flatmark eller i bakker. Informasjon om treningene legges ut på egen facebookgruppe.

Vintertreningen gjennomføres i Fiskumhallen onsdager kl 18.00 - 20.00, i gymsal og på spinningsykler. 


Rekruttgruppa

Rekruttgruppa (fra det året du begynner på skolen og oppover) starter med basis ferdigheter med å håndtere sykkelen i flatt, bratt og ujevnt terreng, med utgangspunkt fra Gapahuken v/Darbu skole, onsdager kl 17.15. Det er området bak Fiskum bygg og området ved sykkelbanen ved skolen som er primærområde for denne treningsgruppen.

Skoggruppa 1: 

Her videreutvikler vi ferdighetene med fokus på teknikk på stier i området Fiskumhytta, Kjennerudvannet og Ormåsen. Treningen baseres ikke på fysisk kapasitet men på teknikk over naturlige hindre og oppbygde hindre.
Onsdager og starter kl. 18.15 med oppmøte i Løkenveien. (Parkering for skiløypa).


Skoggruppa 2:

Her videreutvikler vi ferdighetene med fokus på teknikk på stier i området Fiskumhytta, Kjennerudvannet og Ormåsen. Treningen krever mer fysisk kapasitet men fortsatt full fokus på teknikk over naturlige hindre og oppbygde hindre.
Onsdager og starter kl. 18.15 med oppmøte i Løkenveien. (Parkering for skiløypa).


Har du spørsmål ta kontakt med hovedtrener Dan Ove på mobil 916 28 237.