FISKUM IL PADLEGRUPPE

Fiskum IL Padlegruppe ble startet opp som et forsøk i 2017 av Lars Petersen. Gruppen er registrert som klubb i Norges padleforbund (NPP). Vi padler havkajakk til forskjell fra elv- og turkajakk. Vi har fra våren 2018 hatt fast torsdagspadling med utgangspunkt på Sundhaugen. I tillegg arrangeres det kurs. Annonseres på FB og padleforbundets terminlister. Vi arbeider p.t. med en HMS plan for Fiskum IL Padlegruppe.


                                                                           Organiserte aktiviteter 

Torsdagspadling 
Til å begynne med var det bare Lars som padlet, nå ser vi det samler seg en liten gruppe på 3 - 6 deltakere. Dette er en veldig bra start. Det er ofte nye som møter og det er flott.

Turer
Etter hvert vil Lars organisere lenger turer som forutsetter kompetanse hos deltakerne, og det blir moro nå vi etter hvert kan delta på leirer og stevner som klubb.

Kurs 
Lars er utdannet trener og turleder og gir i dag undervisning på 2 nivå («grunnkurs» og teknikk-kurs») begge kurs er på 16 timer med påfølgende våttkort.  

Ser dette spennende ut og har lyst til å være med å ta kurs, bli med å få en flott treningsøkt eller har spørsmål - ta kontakt med Lars Petersen på 45 80 55 42, epost lapete@online.no.

For å melde deg inn kan du se her.