Fiskum IL er registrert i frivillighetsregisteret ,så alle formaliteter er i orden . Du kan selv være med å bestemme hvem som kan motta inntil fem prosent av det du spiller for hos Norsk tipping.


Organisasjonsnummeret til Fiskum IL er som følger 887 782 962 . Dette kan du oppgi hos kommisjonæren , eller taste det inn om du bruker noen av elektroniske spillemulighetene.
Du kan søke fram klubben eller organisasjonen i ditt hjerte på www.grasrotandelen.no Der skriver du ut en egen blankett med strekkode på. Denne tar du med deg til en kommisjonær for registrering , og dermed sørger du for at det drypper litt på Fiskum IL hver gang du leverer en Lotto-kupong eller et annet spill hos Norsk Tipping . Merk at Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din - du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Du trenger Norsk Tipping Spillerkort for å knytte deg til Grasrotandelen. Spillerkort får du kjøpt hos kommisjonær, eller du kan bestille det på www.norsk-tipping.no.

Upcoming Events

Ingen fremtidige arrangementer ble funnet.