Sykkel

Sykkelgruppa har tre treningsgrupper som er delt inn på alder/ferdighetsnivå.

Onsdags-treningen er hovedtilbudet og den er basert på teknikktrening.

Vi har også en mandags-trening til de som i tillegg ønsker kapasitets trening. Dette tilbudet vil normalt bli tilbudt de som har utviklet seg til å komme inn i skoggruppa 2. Treningen består av enten langtur eller intervaller på flatmark eller i bakker.

Vintertreningen gjennomføres i Fiskumhallen, i gymsal og på spinningsykler.


Rekruttgruppa:

Rekruttgruppa (fra det året du begynner på skolen og oppover) starter med basis ferdigheter med å håndtere sykkelen i flatt, bratt og ujevnt terreng, med utgangspunkt fra sykkelbanen v/Darbu skole, onsdager kl 17.15. Det er området bak Fiskum bygg og området ved skolen som er primærområde for denne treningsgruppen. Treningen starter fra Darbu skole og vil på forhånd bli annonsert på Facebook med innhold og hvor vi skal og eventuelt type sykkel/dekk som er anbefalt.

Skoggruppa 1: 

Her videreutvikler vi ferdighetene med fokus på teknikk på stier i området Fiskumhytta, Kjennerudvannet og Ormåsen. Treningen baseres ikke på fysisk kapasitet men på teknikk over naturlige hindre og oppbygde hindre.
Onsdager og starter kl. 18.30 med oppmøte i Løkenveien. (Parkering for skiløypa).


Skoggruppa 2:

Her videreutvikler vi ferdighetene med fokus på teknikk på stier i området Fiskumhytta, Kjennerudvannet og Ormåsen. Treningen krever mer fysisk kapasitet men fortsatt full fokus på teknikk over naturlige hindre og oppbygde hindre.
Onsdager og starter kl. 18.30 med oppmøte i Løkenveien. (Parkering for skiløypa).


Har du spørsmål ta kontakt med hovedtrener Dan Ove på mobil 916 28 237.
Levert av IdrettenOnline