SUPERRESULTATER UNDER ÅRETS NORGESMESTERSKAP

Postet av Fiskum IL den 21. Jul 2015


  For en helg for Fiskum IL! Under årets Norgesmesterskap / Ungdomsmesterskap i Oslo viste våre syklister muskler og markerte seg øverst på resultatlistene både under lørdagens rundbaneritt og søndagens sprint. 8 ryttere fra Fiskum IL stilte opp på Grønmo arena.
 Regnet natten før gjorde forholdene mer utfordrende, men i favør våre teknisk gode syklister. Lørdagen startet med suveren seier i K 14 år av Helene Marie Fossesholm. Emil Ravnåsen Vangen fulgte opp med seier og mester i M 14 år med ledelse fra start til mål. Faanes brødrene tråkket det de kunne i de eldre klassene. Og første års senior-rytter Erik Hægstad imponerte med sterk femte plass.

Søndagens sprint begynte med prolog for å plassere rytterne i heat. Hvert heat var i en teknisk sløyfe på 900 meter. Både Emil og Helene vant finalen i sin klasse og fikk nok en mesterskapspokal. Fullstendig resultatliste finnes på www.rittresutater.no
Neste ritt er Nordisk mesterskap og Norges Cup i Horten 15 og 16 august 2015.70 års Jubileumsfest

Postet av Fiskum IL den 25. Mai 2015
Vellykka Norges Cup åpning på Fiskum

Postet av Fiskum IL den 27. Apr 2015

Vellykka Norges Cup åpning på Fiskum

Helga 25 og 26 april var det åpning av Norges Cup i terrengsykling på Fiskum med start og mål på Darbu skole. Lørdag var 356 ryttere påmeldt til enkeltstart tempo. Søndag var 396 ryttere klare for fellesstart i rundbane og internasjonale poeng i senior klassene. Med tilsvarende antall publikummere ble det mye liv og masse jubel begge dager.

Årets løype var forlenga med 1,4 km for klassene fra 14 år for å få flere høydemetre og bedre muligheter for forbikjøring. I følge flere syklister bidro denne endringen til en mer komplett trase der både god motor og teknikk teller. Løypa var tørr og rask. Ingen store skader ble meldt. En massevelt i startfeltet på M15-16 virket dramatisk men gikk bra.

Fiskum IL stilte med 33 ryttere på startstreken i ulike klasser søndag og alle tråkket det de kunne. Se link til resultatliste under.

Fiskum IL har fått masse skryt for arrangementet. Vi hadde ikke klart det uten den fantastiske hjelpen fra alle som stiller opp med alt fra baking, klargjøring av løyper, løypevakter, arenavakter, kiosk, premieutdeling osv. Tusen takk! Dette er et viktig bidrag til å skape sykkelglede og blest om bygda vår!Målfrid Ravnåsen Vangen, presseansvarlig Fiskumrittet
Fiskum IL sine fremtidsplaner

Postet av Fiskum IL den 19. Feb 2015

Idrettslagetoverordnede visjon er å være «KLUBBEN FOR ALLE»! Planene er mange for å kommedit.
Årsmøtet 19.02.15har vedtatt flere prosjekter som vi håper skal skape glede og bidra til at bådebarn, ungdom og voksne i bygda skal øke sin fysiske aktivitet. Anleggene skalvære til fri bruk for bygdas befolkning og bygges og driftes av Fiskum IL.organiserttrening
Her er oversiktover det som igangsettes 2015 og som årsmøtet har vedtatt:

Utendørsflerbruksanlegg:Fotballbane, 11-er, med flombelysning bygges rett ved siden av Darbu skole.I tilknytning til denne kommer et 4-felts 70 m løpebane samt en hoppegrop medtilløp.
Sykkelbane,en grusbelagt rundbane med store doseringer og kuler hvor en kan pumpe igjennomeller hoppe over. Deler av løypa vil kunne benyttes til skileik og aking omvinteren.

Ny Fiskum-hytte, gapahuk ogskileiksområdeVed siden av den eksisterendeHall-hyttaskal det fra våren 2015 jobbes med å sette opp en ny hytte, Fiskum-hytta. Dennevil forbedre serveringsmulighetene men også fungere som et «klubbhus» foraktiviteter som idrettslaget legger opp til for barn og unge, voksne ogpensjonister. Rett utenfor settes det opp en stor gapahuk med bålplass, som kanbenyttes selv om hytta er stengt. Området utenfor bearbeides slik at man får et supert skileiksområde medbåde orgeltramp og hopp.
Målet er å øke bruken av området ved Hall-hytta sommer som vinter.Årsmøte

Postet av Fiskum IL den 23. Jan 2015

Hei, Årsmøte i Fiskum IL avholdes torsdag 19. februar kl. 18 i biblioteket på Darbu. Forslag som skal behandles på årsmøte må være sendt styret senest 5. februar. Endelig saksliste legges ut på klubbens hjemmeside (fiskumil.no) den 12. februar. Håper vi sees!

Priser for medlemsskap og aktivitet FIL i 2015.doc

Innkalling og saksliste for årsmøte i Fiskum IL 2014.doc

Årsberetning for 2014.doc

Fiskum IL utbyggingsorganisasjon.pdf

Bekreftelse vedrørende betjeningsevne rentefritt lån - ØEK _ FIL.docx

Søknad om 2 mill til stedsutvikling og rentefritt lån.docMvh Styret i FIL