FISKUM IL ARRANGERER NORGES CUP TERRENGSYKLING i 2016

Postet av Fiskum IL - Sykkel den 2. Des 2015

Det er nå vedtatt at FIskum IL er arrangør for de to første Norges Cup rittene i terrengsykling! 23. og 24. april blir det liv i bygda med nasjonale, internasjonale og lokale syklister. Sett av helga!
TRENINGSSAMLING PÅ SLETTESTRAND 19.-22. MARS 2016

Postet av Fiskum IL - Sykkel den 2. Des 2015


Sykkelgruppa i Fiskum IL inviterer medlemmer i sykkelgruppa til å være med på samling på Slettestrand Feriesenter i Danmark helgen 19.-22. mars 2016. Vi har vært der før. Området er fantastisk for stisykling på ulike nivåer.
Planener å ta Color Line fra Larvik til Hirtshals lørdag morgen med retur tirsdag.Fergebilletter bestilles og betales av hver enkelt familie.
AvreiseLarvik lørdag 19. mars kl. 08.00
AvreiseHirtshals tirsdag 22. mars kl. 12.45 (alternativ kl. 22.15)
Oppholdeti ferieleilighetene dekker helpensjon (sengetøy og håndklær tas med). Klubbendekker oppholdet for aktive syklister. 50 % for foresatte / søsken. Egenandelblir ca. 900 kr. foresatt og ca. 500 kr. for søsken. Ikkemedlemmer betaleroppholdet selv.
Påmeldinginnen 14. desember til Paal Håskjold på paal.haskjold@fmcti.com
Tlf.93443648
Påskeløbet,et årlig terrengsykkelritt på Slettestrand og arrangeres søndag 20. mars, inngår i oppholdet.Link til Slettestrand feriesenter
SISTE SYKKELTRENING UTE OG OPPSTART AV SPINNING

Postet av Fiskum IL - Sykkel den 6. Okt 2015

For aldersgruppa 11år og oppover:
Siste sykkeltreningen for aldersgruppa 11 år og oppover blir onsdag 21.oktober. Oppmøte på parkeringsplassen i Funkelia kl.1715. Alle bør ta med ekstra slange i baklomma og lys på sykkelen. Treningen slutter ca kl. 1830, mørket kommer tidlig

For hele familien:
Spinningen starter opp igjen onsdag 11.november kl.1800 i 2.etasje i Fiskumhallen. Spinning ca 1 time med påfølgende styrketrening/ballspill/uttøyning etterpå. De minste kan leke i hallen mens de store er på spinning.SYKKELSAMLING 12-13 SEPTEMBER2015 PÅ HALL-HYTTA

Postet av Fiskum IL - Sykkel den 31. Aug 2015

Samlingene til sykkelgruppa er viktig tiltak for å skape et godt miljø og sykkelglede.

Oppmøte Dunserudhagan fredag ved skiløypeparkering i Løkenveien. Det vil være noen biler som kjører opp bagasjen slik at alle som vil kan bli med å sykle opp til Hall-Hytta. Vi sykler fra parkeringsplassen kl. 18:00, så møt opp i god tid for å få lastet om bagasje og klargjøre sykkel…


Vi avslutter ved samme sted kl. 13:00 på lørdag.

Sykkelgruppa oppfordrer foreldre til også å bli med på overnattingen. Det settes opp lavoer eller andre store telt og det er mulighet for å overnatte i Hall-hytta for de som vil sove inne. Det blir servert bålmat på fredagskvelden og frokost på lørdag morgen.

Det er fult mulig å delta uten overnatting både på fredag og/eller lørdag. Gi tilbakemelding til på sms om dere kommer, så blir det nok mat til alle.Alle som skal overnatte må ta med:

 • Liggeunderlag
 • Sovepose
 • Reservetøy
 • Lommelykt/hodelykt
 • Varmt tøy / regntøy (avhengig av værmelding).

Program fredag:

 • Sykling opp til Hall-hytta
 • Rigging av telt og utstyr.
 • Sykling / gjennomgang av testløypa
 • Bålmat
 • Fri lek på sykkel og for øvrig i terrenget


Program lørdag

 • Frokost
 • «Testritt» (Alle sykler så mange runder de ønsker i testløypa og vi notere ned tiden). På neste samling kan hver enkelt konkurrere mot sin egen tid fra denne samlingen.
 • Tekniske øvelser og eventuelt en lengre runde i terrenget rundt Hall-hytta for de elste.
 • Ned rigging og avreise ca. 12:30

Hilsen

Sykkelgruppa
HØST SAMLING VED HALL-HYTTA 11-12 SEPTEMBER

Postet av Fiskum IL - Sykkel den 31. Aug 2015

Samling for alle klubbens medlemmer i sykkelgruppa er et årlig tiltak vi gjør for å skape et godt miljø og motivere hverandre. Høstens samling er fra fredag 11 sept til lørdag 12. sept. med overnatting i telt og lavo ved Hall hytta.

Avreise fra Dunserudhagan skiparkering fredag kl. 1800.
Avslutning ved pareringen lørdag kl. 1300.

Det er også mulig å være med bare en av dagene.

Alle sykler opp fredag. Biler kjører utstyr opp og ned.
Ta med godt med klær, lue og myggspray, sovepose og underlag.
Klubben ordner kveldsmat og frokost.
Det blir litt trening før kveldskos fredag og en lengre treningsøkt lørdag etter frokost.

Kontaktperson Dan Ove Gundersen, tlf. 91628237

Høstens sykkelritt

Postet av Fiskum IL - Sykkel den 25. Aug 2015

Nedenfor finner du oversikt over høstens terrengritt for barn og unge. Mer informasjon finner du på arrangørenes hjemmesider.

2.september Sparebank1 TerrengCup #3 Nanset IF Sykkel (Valby Skole v/Larvik)

8.september Konnerudrittet 2015 Konnerud IL

19.september NC Rundbane Svelvik SK

Superresultater i Norgesmesterskap terreng

Postet av Fiskum IL - Sykkel den 21. Jul 2015

For en helg for Fiskum IL! Under årets Norgesmesterskap / Ungdomsmesterskap i Oslo viste våre syklister muskler og markerte seg øverst på resultatlistene både under lørdagens rundbaneritt og søndagens sprint. 8 ryttere fra Fiskum IL stilte opp på Grønmo arena.

Regnet natten før gjorde forholdene mer utfordrende, men i favør våre teknisk gode syklister. Lørdagen startet med suveren seier i K 14 år av Helene Marie Fossesholm. Emil Ravnåsen Vangen fulgte opp med seier og mester i M 14 år med ledelse fra start til mål. Faanes brødrene tråkket det de kunne i de eldre klassene. Og første års senior-rytter Erik Hægstad imponerte med sterk femte plass.

Søndagens sprint begynte med prolog for å plassere rytterne i heat. Hvert heat var i en teknisk sløyfe på 900 meter. Både Emil og Helene vant finalen i sin klasse og fikk nok en mesterskapspokal. Fullstendig resultatliste finnes på www.rittresutater.no
Neste ritt er Nordisk mesterskap og Norges Cup i Horten 15 og 16 august 2015.