SPINNING INNE FRA 29 NOV 2017

Postet av Fiskum IL - Sykkel den 23. Nov 2017


Fra og med onsdag 29 november starter vi med innetrening for medlemmer i sykkelgruppa kl. 1800-2000 i Fiskumhallen.

Den første timen kjøres intervaller på spinningsykler. Etterpå har vi basis-

styrke og uttøyning i hallen.

Fra kl. 1830 er hallen ledig for lek / aktivitet for de i gruppa som ikke er med på spinningsyklene. 

Foreldre er velkommen til å være med dersom det er ledige sykler. 

Velkommen! Husk handkle og drikkeflaske!

Intruktører er Dan Ove Gundersen og Målfrid Ravnåsen Vangen

OPPSUMMERING AV SYKKELSESONGEN 2017

Postet av Fiskum IL - Sykkel den 30. Okt 2017

Da er rittsesongen over og utetreningen for sykkelgruppene avsluttet for i år. Sykkelgruppa har hatt en formidabel sesong med god deltakelse i den lokale TeVeBu-cupen og i Norges Cup og med ryttere som også har hevdet seg internasjonalt! I tillegg har oppmøtet på fellestreningene med Dan Ove og Morten vært veldig bra. Det er moro!

Sesongen begynte med vårt eget Fiskumrittet 29 og 30 april, som var del i Norges Cup, Nordisk Cup og hadde internasjonal UCI status. Nok en gang ble helgen en suksess. Og vi gleder oss over at de fleste barna og ungdommene i sykkelgruppa stilte til start og hadde det gøy på hjemmebane.

I TeVeBu cupen deltok gjennomsnittlig seks ryttere. Thea Gjerden var en av dem. Ho fikk 3 plass sammenlagt. Også i Norges Cupen stilte seks til åtte Fiskum-syklister til start og orangetrøyene dominerte toppen i flere klasser. Da Norgesmesterskapet ble arrangert 17-18 juni ble det flere pallplasser. Gull på rundbane og sprint fikk både Helene Marie Fossesholm og Emil Ravnåsen Vangen, begge i 16 års klassen. Og festen skulle fortsette.

 Da Ungdomsbirken gikk av stabelen 27 august på Lillehammer var det Fiskum IL som dominerte pallplassene. Mathea Tegdal imponerte med 3 plass i K12 år. Magnus Næsset nr. 1 i M14 år, Emil Ravnåsen Vangen nr. 1 i M16 år og Helene Marie Fossesholm nr. 1 i K16 år. Alle de åtte rytterne fra Fiskum IL gjorde en kjempeinnsats!

 I august fikk Emil Ravnåsen Vangen og Helene Fossesholm også prøvd seg mot de beste i Europa i Europamesterskapet for ungdom i Graz i Østerrike. De stilte på lag med Jonas Vika fra Brumundal Ck i klassen U17. Etter fem dager med ritt kom de på 4. plass sammenlagt av totalt 78 lag. Helene vant rundbane rittet og fikk bronse sammenlagt mens Emil kom på 6. plass på rundbanerittet og ble nr. 8 sammenlagt av 154 ryttere.

 Men også i verdenscupen kjempet en tidligere Fiskum-syklist blant topp 20 denne sesongen. Erik Hægstad, nå Lillehammer Ck, har hatt sin beste sesong noen sinne. Det inspirerer de yngre. Mye er mulig når en vil nok, trener godt og har det gøy.

 Snart begynner vi med spinning og styrke inne i Fiskumhallen. Vintertreningen er viktig for å legge et godt grunnlag for ny sesong. Vi håper på god deltakelse disse onsdagene.


Målfrid Ravnåsen Vangen

 
NY BESTILLING AV SYKKELKLÆR ÅPEN TIL 18 MAI

Postet av Fiskum IL - Sykkel den 8. Mai 2017

Nå er bestilling av sykkelklær med Fiskum IL rabatt åpen frem til og ned 18. mai.

Bestillingen skjer i nettbutikken til Spiuk:

https://spiuk.mamutweb.com/Shop/List/TEAMT%c3%98Y-FISKUM/102/1

Før dere kan gjøre en bestilling må dere opprette ny bruker i webshopen, hvis du ikke er det fra sist bestilling. Opprettelsen skjer i linken ovenfor. Velg «Opprett ny bruker» og fyll inn all nødvendig informasjon. Når du har opprettet bruker vil du få en email med en link som du klikker på for å aktivere din bruker.

VIKTIG! Etter at dere har opprettet bruker må dere vente 24 timer før dere legger inn bestilling. Dette for at dere skal få ttilbudsprisene som gjelder for Fiskum IL Sykkel. Det er nok å opprette én bruker pr. familie i tilfelle det er flere ryttere i familien (dvs én bestilling for hele familien).

Fiskum IL Sykkel dekker ett draktsett pr. medlem (dvs kortermet trøye + shorts). Velg varen priset 0 kr. Alle som bestiller draktsett på klubbens regning må være medlem i Fiskum IL Sykkel.

For medlemmer til og med 12 år dekker klubben følgende draktsett:

  • FISKUM STANDARD SYKKELBUKSE TIL OG MED 12 ÅR
  • FISKUM STANDARD SYKKELTRØYE OPP TIL OG MED 12 ÅR

For aktive medlemmer 13 år og eldre (som deltar i ritt) dekker klubben følgende draktsett:

  • FISKUM MAX SYKKELTRØYE FRA OG MED 13 ÅR (AKTIVE)
  • FISKUM SYKKELBUKSE M/CARBONIUM PAD OG LEG GRIPPER FRA 13 ÅR

For ikke-aktive medlemmer 13 år og eldre (som ikke deltar i ritt) dekker klubben følgende draktsett:

  • FISKUM STANDARD SYKKELTRØYE FRA OG MED 13 ÅR (IKKE AKTIVE)
  • FISKUM SYKKELBUKSE M/CARBONIUM PAD OG LEG GRIPPER FRA 13 ÅR

I tillegg til draktsettet som klubben dekker kan dere selvfølgelig bestille akkurat det tøyet dere ønsker, både for det som står under «TEAMTØY FISKUM» men også alle andre varer som dere finner i nettbutikken.

Ved spørsmål til noe rundt webshopen eller kolleksjon kan dere ringe Ingar hos Spiuk på tlf 90061371.

Størrelser: 3XS 6-9 år, 2XS 10-11 år og deretter følger standard XS, S, M, L osv.

Bestillingsfristen er 18.05.2017 kl. 2400.

Tøyet hentes hos Bjørn Myhre Sport på Krokstadelva ca 5-6 uker etter bestilling. Dere få beskjed på melding og klubbens Facebook side når tøyet er klart til henting.

TRENINGSTIDER SYKKEL FRA 3 MAI

Postet av Fiskum IL - Sykkel den 3. Mai 2017

Fra og med onsdag 3 mai er det ulike treningstider for de ulike aldersgruppene og ferdigheter:

Kl. 1715-1815 rekrutter 6-9 år møter opp på Darbu skole

Kl. 1830-2000 stigrupper fra 10 år og oppover møter opp på Dunserudhagan, ved furua i krysset Løkenveien og Hestedalsveien. Gruppen deles opp ut fra ferdighetsnivå.

For nye skjer innmelding i klubben og gruppa via www.minidrett eller les under fanen Bli medlem.

Hovedtrener er Dan Ove Gundersen, tlf. 91628237.

Morten Vangen er med som trener i stigruppa.

Husk alltid å ta med drikke og slange

SYKKELRITT SESONGEN 2017

Postet av Fiskum IL - Sykkel den 22. Apr 2017

Et utvalg aktuelle sykkelritt denne sesongen:

TeVeBu cup; Nanset/Vikerøya 23 april

Kalascup 1; Follo/Ski 26 april

Norgescup; Fiskum 29-30 april

Norgescup; Rye 5-7 mai

Kalascup 2; Frøy/Skullerud 10 mai

Norgescup; Halden 27-28 mai

TeVeBu cup; Nanset/Bjørndalen 30 mai

Kalascup 4; Follo/Seiersten-Drøbak 07 juni

TeVeBu cup; Re 14 juni

NM; Konnerud 17-18 juni

Kalascup 5; Asker/Heggedal 21 juni

TeVeBu cup; Svelvik 09 august

Kalascup 6; Nittedal/Varingskollen 16 august

Norgescup; Lillehammer 19-20 august

TeVeBu cup; Sande 22 august

Ungdomsbirken 27 august

Kalascup 7; Follo/Greverud 30 august

Norgecup; Soon 03 september

TeVeBu cup; Birkebeineren 06 september

Kalascup 8; Rye/Langsetløkka 09 september

TeVeBu cup; Konnerud

17 september

Se mer informasjon og påmelding på www.sykling.no, www.tevebucup.no,

www.kalascup.no
MEDLEMSKAP OG NYE SYKKELKLÆR

Postet av Fiskum IL - Sykkel den 7. Apr 2017

Alle som har bestilt Fiskum IL sykkelklær i nettbutikken til Spiuk, kan fra 6 april 2017 hente disse på Bjørn Myhre Sport i Krokstadelva. Klærne ligger i pose med ordreseddel med bestillerens navn. Si navnet og du får posen. Klubben har egen klubbrabatt på varer i butikken. Spør om pris og si du er fra Fiskum IL.

I midten av mai åpner nettbutikken på ny med mulighet for ny bestilling av Fiskum IL sykkelklær. Både drakt, jakke, regnjakke, vest, lang bukse ol.

Som medlem i Fiskum IL sykkelgruppe får alle en drakt (bukse og trøye) gratis og får klubbrabatt på de andre sykkelklærne, som lang jakke og lang bukse. Det er viktig at du er meldt inn i klubben før bestilling.

Påmelding i klubben og sykkelgruppa gjør du gjennom nettsiden Min idrett: https://minidrett.nif.no. Opprett ny bruker og følg instruksen. Kontakt kundeservise der hvis du trenger hjelp.

Du kan alternativt kontakte Fiskum IL gjennom Monica Hagaseth på e- mail eller SMS til: Medlem.fiskumil@gmail.com, 982 97 628

Vi trenger:

-Navn

-Adresse

-Telefon

-Fødselsdato

-E-post

-(Foresatt)

-Hvilken gruppe du ønsker å begynne i:

oSykkel

Man må være medlem av klubben for å være medlem av en gruppe. For medlemskap i klubben, har vi familiemedlemskap, så si gjerne ifra dersom dere skal kobles opp mot andre familiemedlemmer.
UTETRENING FRA 29 MARS OG DUGNAD TIL RITT

Postet av Fiskum IL - Sykkel den 23. Mar 2017

Sykkelgruppa starter utetrening hver onsdag fra 29 mars. Frem til Fiskumrittet møter alle grupper opp på Darbu skole kl. 1800. Treningen avslutter kl.1930.

Dugand i sykkeltraseen til Fiskumrittet er onsdag 5 april og onsdag19 april kl. 1800-1930. Vi oppfordrer alle foreldre til å være med mens barna trener. Det blir en del rydding i løypa.

Vi ser frem til ny sykkelsesong!

SPINNING FRA 4 JANUAR OG PRØVING AV DRAKTER

Postet av Fiskum IL - Sykkel den 3. Jan 2017

Vi gjør oss klar for ny sesong med spinning fra onsdag 4 januar kl. 1800-1915. Alle medlemmer oppfordres til å møte opp fra kl. 1715 denne dagen. Vi skal ha nye drakter fra Spiuk. De er her denne ettermiddagen med klær så du kan prøve ulike størrelser, slik at du finner den optimale for deg. Ytter-jakker og bukser kan også prøves, samt hjelmer. Vi får da beskjed om bestilling, som skjer via nettbutikk.

På grunn av nye sponsorer må alle aktive ha nye drakter.

Denne kvelden utgår lek og styrke i hall på grunn av pynting til juletrefest. Fra onsdag 11 januar er treningen normal igjen, med aktivitet fra 1800-2000.