Fiskum IL sine fremtidsplaner

Postet av Fiskum IL den 19. Feb 2015

Idrettslagetoverordnede visjon er å være «KLUBBEN FOR ALLE»! Planene er mange for å kommedit.
Årsmøtet 19.02.15har vedtatt flere prosjekter som vi håper skal skape glede og bidra til at bådebarn, ungdom og voksne i bygda skal øke sin fysiske aktivitet. Anleggene skalvære til fri bruk for bygdas befolkning og bygges og driftes av Fiskum IL.organiserttrening
Her er oversiktover det som igangsettes 2015 og som årsmøtet har vedtatt:

Utendørsflerbruksanlegg:Fotballbane, 11-er, med flombelysning bygges rett ved siden av Darbu skole.I tilknytning til denne kommer et 4-felts 70 m løpebane samt en hoppegrop medtilløp.
Sykkelbane,en grusbelagt rundbane med store doseringer og kuler hvor en kan pumpe igjennomeller hoppe over. Deler av løypa vil kunne benyttes til skileik og aking omvinteren.

Ny Fiskum-hytte, gapahuk ogskileiksområdeVed siden av den eksisterendeHall-hyttaskal det fra våren 2015 jobbes med å sette opp en ny hytte, Fiskum-hytta. Dennevil forbedre serveringsmulighetene men også fungere som et «klubbhus» foraktiviteter som idrettslaget legger opp til for barn og unge, voksne ogpensjonister. Rett utenfor settes det opp en stor gapahuk med bålplass, som kanbenyttes selv om hytta er stengt. Området utenfor bearbeides slik at man får et supert skileiksområde medbåde orgeltramp og hopp.
Målet er å øke bruken av området ved Hall-hytta sommer som vinter.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.