Vellykka Norges Cup åpning på Fiskum

Postet av Fiskum IL den 27. Apr 2015

Vellykka Norges Cup åpning på Fiskum

Helga 25 og 26 april var det åpning av Norges Cup i terrengsykling på Fiskum med start og mål på Darbu skole. Lørdag var 356 ryttere påmeldt til enkeltstart tempo. Søndag var 396 ryttere klare for fellesstart i rundbane og internasjonale poeng i senior klassene. Med tilsvarende antall publikummere ble det mye liv og masse jubel begge dager.

Årets løype var forlenga med 1,4 km for klassene fra 14 år for å få flere høydemetre og bedre muligheter for forbikjøring. I følge flere syklister bidro denne endringen til en mer komplett trase der både god motor og teknikk teller. Løypa var tørr og rask. Ingen store skader ble meldt. En massevelt i startfeltet på M15-16 virket dramatisk men gikk bra.

Fiskum IL stilte med 33 ryttere på startstreken i ulike klasser søndag og alle tråkket det de kunne. Se link til resultatliste under.

Fiskum IL har fått masse skryt for arrangementet. Vi hadde ikke klart det uten den fantastiske hjelpen fra alle som stiller opp med alt fra baking, klargjøring av løyper, løypevakter, arenavakter, kiosk, premieutdeling osv. Tusen takk! Dette er et viktig bidrag til å skape sykkelglede og blest om bygda vår!Målfrid Ravnåsen Vangen, presseansvarlig Fiskumrittet


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.