STYRKE & KONDISJON

Postet av Fiskum IL den 31. Aug 2016

STYRKE & KONDISJON - oppstart mandag 5.9

Vi har fått på plass et treningstilbud for voksne jenter, gutter, damer og menn som
vi kan tilby våre medlemmer. Treningen er satt til mandager fra kl. 20.00 – 21.30 og
torsdager fra kl. 20.00 – 21.00 i hallen, med ny instruktør.
Samtidig vil vi få takke Silja Jensen for en flott jobb som instruktør for Fiskum IL.

Noen ord fra oppstartende instruktør;
«Mitt navn er Jeanette Larsen og jeg er 43 år og har stort sett alltid drevet med trening. Som instruktør har jeg 25 års erfaring. Tidligere var jeg daglig leder for Stamina Trening Mjøndalen, men arbeider nå som regionsjef i Stamina konsernet, og har ansvaret for 6 treningssentre.Det som virkelig gir meg energi og påfyll i en hektisk hverdag er den energien jeg får ved å kunne få ha gleden av å trene andre. Så jeg ser nå frem til å treffe alle dere som blir med på fellestrening samen med meg. Jeg skal gi mitt ytterste for å gi dere en god treningsopplevelse og vet at dere vil gi meg masse energi, vi snakker vinn-vinn.
Mitt motto er trenings glede, uansett hvilket mål du har satt deg for treningen din, så er mitt mål at ditt etterlatte inntrykk er at du vil komme tilbake og at du sitter igjen med en følelse av at treningen «ga meg noe».

Mandager
blir det effektiv kondisjonstrening som legges opp slik at den tilpasses alle fra godt trent til utrent. I styrke delen legge det vekt på funksjonell styrketrening for hele kroppen. På denne treningsøkten på 1 ½ time får du «all in».

Torsdager med intervall trening som gir raskest formstigning. Her legger jeg opp til å kjøre intervaller med 4 min styrke og 4 min kondisjon.

Dersom det er ønske om andre treningsformer er jeg åpen for forslag :) »Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.